Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Rapid vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Un fost jucător al naţionalei chemat în Giuleşti

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19380272/1/tam.jpg

Daniel Pancu, fostul antrenor şi viitorul preşedinte al celor de la Rapid a declarat că în următoarea perioadă mai mulţi jucători cu experienţă vor veni să evolueze pe noua arenă Giuleşti.

Unul dintre aceştia este fundaşul Gabriel Tamaş (36 de ani), care în prezent evoluează pentru Astra Giurgiu.

"Cu siguranţă da (n.r. - dacă se gândeşte la transferuri), dar până nu promovăm, nu are rost să ne gândim la lucrurile astea. Rapid în Liga 1, pe un stadion nou, are nevoie şi de o echipă, chiar dacă nu de o echipă foarte bună, cel puţin de 2-3 jucători care să aducă publicul la stadion.

Am rămas prieteni peste ani, îmi pare rău că nu a îmbrăcat tricoul Rapidului până acum, dar încă nu e timpul pierdut şi mai are timp. E un jucător, pe lângă valoarea lui fotbalistică, cu sufletul lui mare, s-ar integra perfect în Giuleşti. Da, am citit (n.r. - că Tamaş devine liber de contract pe 30 iunie). Doamne ajută să fim noi în prima ligă şi după aia mai vedem. Cu siguranţă, dacă ar fi liber de contract, m-aş gândi la lucrul acesta", a declarat Daniel Pancu, pentru Telekom Sport.

Tamaş are 67 de selecţii pentru echipa naţională, pentru care a marcat de 3 ori. Cariera fotbalistică şi-a început-o la Dinamo Bucureşti, pentru ca mai apoi să plece în străinătate, unde a evoluat la: Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, Cardiff şi Hapoel Haifa.

De asemenea, printre experienţele internaţionale, acesta a mai evoluat în Liga 1 pentru CFR Cluj şi FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele