Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Rapid vrea să detoneze bomba pauzei de iarnă! Florin Andone, curtat de giuleşteni

Rapid Publicat pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20541251/1/d7baa0b5-2431-487e-810b-767d61b412b9.jpg

Rapid este aproape de a obţine împrumutul lui Florin Andone pentru o perioadă de şase luni.

Conform informaţiilor publicate de 1923.ro pe surse, giuleştenii ar urma să-i plătească atacantului 75.000 de euro, restul urmând să fie suportat de englezii de la Brighton, echipa de care aparţine Andone. 

Într-un interviu acordat în Gazeta Sporturilor, în urmă cu câţiva ani, Florin Andone a făcut o confesiune în premieră şi anume cea că echipa pe care o simpatizează este Rapid: ”Tata şi fratele meu ţineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapidul. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanţă, dar cred că acum, prin venirile lui Daniel Niculae şi Săpunaru, vor creşte ca grup!”.

Şase meciuri dintre care patru în La Liga şi două în Cupa Regelui a jucat Florin Andone în acest sezon pentru Cadiz, echipa la care este încă împrumutat de la Brighton. Andone a înscris un gol în Cupă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele