Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

Rapidistul Dandea îi ”înţeapă” pe dinamovişti după derby: ”Întotdeauna aşa a fost la Rapid, ne-am încurcat cu echipele mici!”

Rapid Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20441058/1/dandea.jpg

Fotbalistul rapidist Alexandru Dandea a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-1, că formaţia sa mai are mult de muncă şi că întotdeauna s-a încurcat cu echipele mici.

“Astăzi nu am făcut un joc foarte bun, n-avem ce face, trebuie să ne mulţumim şi cu egal. Mai avem mult de muncă şi sper ca la meciul cu Craiova să arătăm diferit. Terenul de joc de aici cred că la ora actuală este cel mai prost din ţară. Nu putem să dăm doar vina pe teren. Şi noi nu am făcut ce a spus antrenorul.

Astăzi nu ne-a ieşit nimic, cel puţin primele 15 minute, am dat pase numai la adversar. Jucătorii care au venit de pe margine au venit cu un plus. Ne bucurăm că în cele din urmă am obţinut un rezultat de egalitate. Întotdeauna aşa a fost la Rapid, ne-am încurcat cu echipele mici. Trebuie să fim mai concentraţi”, a spus Dandea, la finalul meciului.

Dandea a vorbit şi despre Alexandru Răuţă, care a fost scos de pe teren cu ambulanţa: “M-am dus repede, sunt vecin cu el. L-am întrebat, era puţin ameţit, dar mi-a spus că totul este în regulă”.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1. Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje 55’. Pentru Rapid a egalat Carnat 90’+1.

În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a fost urcat în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele