Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Răsplata pentru performanţele remarcabile. FOTO | Dan Petrescu, cetăţean de onoare al Clujului: "Un moment special din viaţa mea!"

Fotbal Internațional Publicat pe 8 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19643444/1/pet.jpg


Dan Petrescu (52 de ani) este, începând de marţi, cetăţean de onoare al Clujului. SuperDan a primit distincţia în timpul unui eveniment organizat la ora 13:00, la care a participat şi Ioan Ovidiu Sabău.
 
Performanţele remarcabile reuşite de SuperDan în trei ani petrecuţi la Cluj - trei titluri, o calificare în grupele Europa League şi una în primăvara europeană - nu au trecut neobservate de autorităţile conduse de Emil Boc. Iar unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României este, de acum, şi cetăţean de onoare al oraşului pe care l-a pus pe harta europeană a fotbalului.
 
La ceremonia de marţi, care a avut loc de la ora 13:00 la Consiliul Judeţean, Dan Petrescu a fost însoţit de Ioan Ovidiu Sabău, colegul său din Generaţia de Aur: "Nu mi-am pregătit un discurs, cum a făcut Neluţu Sabău. Dar cred că ar fi trebuit pentru că sunt mult mai emoţionat aici decât în faţa jucătorilor. Este un moment special din viaţa mea, rar mi s-a întâmplat să fiu aşa de emoţionat ca acum.
 
Am mai avut succese, trofee, am fost apreciat peste tot unde am fost ca jucător, nu numai la Chelsea şi nu numai în România, iar ca antrenor la fel, cred că mi-am făcut datoria. Sunt onorat să mă aflu aici.
 
Le mulţumesc tuturor jucătorilor pe care i-am antrenat în ultimii trei ani şi cu care am reuşit performanţe fantastice. Dar succesele cele mai mari au venit în afara terenului, unde am cunoscut nişte oameni fantastici, oameni care au stat cu mine şi la bine şi la greu.
 
Dacă înainte ştiam că am o casă în Bucureşti, acum e clar că am o altă casă şi în Cluj, mă simt clujean pentru faptul că am stat trei ani de zile aici. Nu e uşor să stai trei ani de zile ca antrenor în România pentru că e foarte greu să menţii standardul.
 
Sigur mă voi întoarce la Cluj, nu ştiu dacă din postura de antrenor, dar este posibil, în viaţă nu ştii niciodată ce se întâmplă. Vreau să mulţumesc tuturor. Mulţumesc, Cluj!", a fost discursul ţinut de fostul fundaş dreapta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19643444/2/dp1.jpg
 
În acest moment, SuperDan e liber de contract şi se bucură de minivacanţă alături de familia sa. E dorit de Al Nasr, în Arabia Saudită, dar şi de Celtic, care-l are pe lista de potenţiali înlocuitori ai lui Neil Lennon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri