Ultima oră
Petrolul Ploieşti a reziliat contractul unui fundaş central Petrolul Ploieşti a reziliat contractul unui fundaş central
FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud
Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport
OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu
Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul
Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo" Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo"

Răsturnare de situaţie. CFR ar trebui să plătească o sumă serioasă pentru Fabbrini, dar nu către Dinamo

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19883491/1/fab.jpg

CFR Cluj profită de haosul de la Dinamo şi îl aduce pe Diego Fabbrini. Cei de la ProSport scriu că mutarea este ca şi rezolvată.

Dacă semnează, atunci italianul vine din postura de liber de contract şi ar aduce un plus uriaş campioanei en-titre, atât pe faza mediană, cât şi pe faza ofensivă. Sursa mai sus citată scrie că mutarea este doar o chestiune de timp.

Singura problemă este legată de faptul că cei de la CSKA Sofia, fostul club al lui Fabbrini ar trebui să primească o sumă de bani. Ionel Dănciulescu, fostul oficial al celor de la Dinamo a declarat că ar fi vorba despre 200.000 de euro, la DigiSport.

CFR are mare nevoie de mijlocaş ofensiv

"Momentan nu a venit nimeni. Mi-aş dori, cum am spus, unul sau doi jucători. Probabil un jucător de profil ofensiv, ar fi ceea ce ne trebuie cel mai tare. Un mijlocaş de creaţie care să ne dea un impuls supliementar la ceea ce înseamnă forţa noastră ofensivă de joc.

Vedem dacă e nevoie de altceva, dar momentan cam atât. În linii mari, eu mizez foarte tare pe grupul de jucători pe care îl antrenez. În ceea ce înseamnă plecările, vom vedea. Probabil că în următoarea săptămână vom trage linie şi vom vedea. Este această problemă cu pandemia, în orice moment te poţi trezi cu patru sau cinci indisponibil şi trebuie să ai soluţii", a declarat Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele