Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Răsturnare de situaţie. CFR ar trebui să plătească o sumă serioasă pentru Fabbrini, dar nu către Dinamo

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19883491/1/fab.jpg

CFR Cluj profită de haosul de la Dinamo şi îl aduce pe Diego Fabbrini. Cei de la ProSport scriu că mutarea este ca şi rezolvată.

Dacă semnează, atunci italianul vine din postura de liber de contract şi ar aduce un plus uriaş campioanei en-titre, atât pe faza mediană, cât şi pe faza ofensivă. Sursa mai sus citată scrie că mutarea este doar o chestiune de timp.

Singura problemă este legată de faptul că cei de la CSKA Sofia, fostul club al lui Fabbrini ar trebui să primească o sumă de bani. Ionel Dănciulescu, fostul oficial al celor de la Dinamo a declarat că ar fi vorba despre 200.000 de euro, la DigiSport.

CFR are mare nevoie de mijlocaş ofensiv

"Momentan nu a venit nimeni. Mi-aş dori, cum am spus, unul sau doi jucători. Probabil un jucător de profil ofensiv, ar fi ceea ce ne trebuie cel mai tare. Un mijlocaş de creaţie care să ne dea un impuls supliementar la ceea ce înseamnă forţa noastră ofensivă de joc.

Vedem dacă e nevoie de altceva, dar momentan cam atât. În linii mari, eu mizez foarte tare pe grupul de jucători pe care îl antrenez. În ceea ce înseamnă plecările, vom vedea. Probabil că în următoarea săptămână vom trage linie şi vom vedea. Este această problemă cu pandemia, în orice moment te poţi trezi cu patru sau cinci indisponibil şi trebuie să ai soluţii", a declarat Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele