Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Răsturnare de situaţie! Edi Iordănescu nu a confirmat aducerea lui Arlauskis. ”Vedem dacă se va materiliza acest transfer”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20031234/1/edi-bun.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Liga 1, în direct pe Look Sport. Este cel mai clar succes pentru CFR în acest sezon. Antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat încântat de progresul echipei sale în 2021, atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv.

La finalul partidei, Edi Iordănescu nu a dat foarte multe detalii despre situaţia la Arlauskis. Deşi nu a confirmat transferul lituanianului, tehnicianul a punctat faptul că are avea nevoie de el, pentru ca ardelenii să aibă trei portari valoroşi în lot.

"Arlauskis e un portar extrem de valoros, a făcut performanţă pentru CFR. Focusul meu a fost total pentru joc. Acordaţi-mi puţin timp şi vedem dacă se va face acest transfer. Vedem dacă se va materiliza acest transfer. Vom avea 3 portari extrem de valoroşi! "Pufi" (n.r. - Bălgrădean) a avut o perioadă foarte bună", a spus Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele