Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ladislau Boloni! FRF a renunţat la clauza problematică

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 16 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20555155/1/boloni.jpg

Ladislau Boloni continuă să fie prima opţiune de selecţioner pentru Răzvan Burleanu, potrivit GSP, chiar dacă negocierile se desfăşoară greu şi dur, iar Edward Iordănescu a fost contactat şi el de către preşedintele Federaţiei Română de Fotbal. Burleanu vrea ca naţionala României să aibă selecţioner până vineri, 21 ianuarie. Şeful FRF va reveni luni la Casa Fotbalului, după ce a fost plecat din ţară, în ultimele zile, în Arabia Saudită.

Înaintea acestui weekend, între Boloni şi conducerea FRF s-ar fi ajuns la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Durata şi obiectivele contractului îngreunează negocierile dintre cele două părţi. În timp ce fostul selecţioner îşi dorea o înţelegere valabilă pentru următorii patru ani, FRF voia un contract pe următorii doi ani, care să îi permită lui Burleanu să îl demită pe Boloni, dacă nu termină pe locul doi grupa din Liga Naţiunilor cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Sursa citată notează că Laszlo Boloni a refuzat un astfel de angajament, deoarece asta ar fi însemnat să poată fi înlocuit după doar opt luni de la preluarea primei reprezentative. Ca formă de compromis, Burleanu a renunţat la clauza respectivă şi vrea să îi ofere fostului mare mijlocaş al României şi al Stelei Bucureşti un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire dacă naţionala se califică la EURO 2024. FRF îi propune lui Boloni un salariu anual de 300.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri