Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Răsturnare de situaţie la Arsenal. David Luiz ar putea rămâne. Cu ce salariu uriaş a fost ademenit

Arsenal Publicat de Daian Cutu pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/19398639/1/lui.jpg

Fundaşul brazilian David Luiz (33 de ani) a decis să se despartă de cei de la Arsenal la finalul sezonului, după doar un sezon la gruparea de pe ”Emirates”.

Fotbalistul a fost transferat de ”tunari” de la marea rivală Chelsea, în 2019, contra sumei de 8,7 milioane de euro. Acesta a semnat un angajament doar pe un an, scadent la finalul lunii iunie. Se pare că Luiz nu s-a înţeles cu clubul în privinţa salariului şi astfel a decis să plece.

De curând fundaşul a dat o declaraţie în care a afirmat că îţi doreşte foarte mult să se reîntoarcă la Benfica, club pentru care a jucat între 2007-2011.

”Tunarii” vor să îl întoarcă pe fotbalist din drum, iar contractul scadent la 1 iulie să fie prelungi până în 2022. În schimbul semnăturii va primi 120.000 de lire sterline pe săptămână.

Luiz se pare că este dispus să continue, dacă va primi un contract avantajos, informează Daily Mail.

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele