Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Răsturnare de situaţie la Astra. Doar patru fotbalişti mai sunt pozitivi, după ce cu o zi înainte erau 20

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19570962/1/astra.jpg

Cei de la Astra au efectuat teste pe întreg lotul. Un număr 15 jucători de la prima echipă şi 12 de la echipa secundă au fost confirmaţi pozitiv.

Giurgiuvenii au efectuat o retestare, la o clinică din Ploieşti, pe un număr de 20 de fotbalişti. Surprinzător doar 4 au ieşit pozitivi de această dată.

Tot lotul va fi retestat luni, pentru a se vedea situaţia exact, cu excepţia lui Constantin Budescu şi Mihai Răduţ, care au două teste cu rezultat negativ.

Meciul cu Dinamo a fost amânad. Comunicatul LPF

Justin Ştefan a lămurit situaţia în ceea ce priveşte posibila nedisputare a meciului Dinamo – Astra, nici la data la care a fost reprogramat, 14 noiembrie. Secretarul general al LPF a precizat că dacă la momentul respectiv duelul nu va putea avea loc din cauza celor de la Dinamo, atunci se va reprograma pentru a doua oară.

Nu se pune problema ca Astra să fie sancţionată cu 3-0 la ”masa verde”, dacă nu va mai avea probleme cu coronavirusul la momentul acela, iar meciul poate avea loc din perspectiva ei.

Dacă în data respectivă, nu se va putea juca meciul din cauza celor de la Dinamo, cu siguranţă Astra nu poate pierde meciul cu 3-0. Nu poţi răspunde pentru fapta altuia. Dacă data viitoare, Dinamo va fi în situaţia Astrei, Astra nu poate pierde cu 3-0. Se poate amâna o singură dată, din culpa clubului Astra. Nu poate răspunde clubul A pentru ce a făcut clubul B. Se mai amână o dată, chiar dacă scrie sau nu în regulament.

Sunt discuţii, 14-15, lucrurile sunt clare. Altă dată nu avem disponibilă. Sper să nu mai ajungem în această situaţie, să nu se creeze un precedent", a spus Justin Ştefan, la TelekomSport.

mail-share icon Email
viewscnt