Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Răsturnare de situaţie la Giurgiu! Astra îi cere daune uriaşe lui Constantin Budescu

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20003400/1/bb.jpg

Mijlocaşul Constantin Budescu a debutat pentru Damac în eşecul din deplasare cu Al Faysaly, scor 0-2, în etapa a 19-a din campionatul Arabiei Saudite.  Damac se menţine pe penultimul loc al clasamentului.

Budescu a fost integralist şi a ratat mai multe ocazii de gol. La finalul partidei, românul a declarat că portarul echipei Al-Faysaly a fost în zi de graţie.

Fotbalistul primeşte o veste extrem de neplăcută din România. Cei de la gsp.ro, scriu că fostul său club, Astra Giurgiu îl va da în judecată şi cere daune uriaşe, în valoare de 720.000 de euro.

Budescu a plecat de la Astra în condiţii amiabile, după o înţelegere cu patronul Ioan Niculae, care între timp a fost arestat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri