Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cazul lui Lionel Messi? Barcelona pregăteşte o nouă ofertă! Răspunsul starului. Update

Barcelona Publicat pe 10 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20353817/1/mess.jpg

Update: Presa spaniolă scrie, marţi, că atacantul Lionel Messi ar fi primit o ultimă ofertă de la FC Barcelona, însă argentinianul a refuzat-o.

Directorul general al clubului Ferran Reverter i-ar fi transmis o ofertă lui Messi, dar acesta ar fi refuzat.

Presa argentiniană susţine că atacantul este aşteptat marţi la Paris.

Ştirea iniţială: Barcelona încearcă pe ultima sută de metri păstrarea miraculoasă a lui Lionel Messi pe Camp Nou, deşi mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani este foarte aproape de a semna cu PSG liber de contract.

Lionel Messi se află în continuare în Barcelona şi studiază oferta celor de la PSG înainte de a-şi da acordul pentru viitorul său. Presa spaniolă, însă, notează că oficialii formaţiei blaugrana pregătesc o nouă ofertă pentru Messi, deşi starul argentinian şi-a anunţat plecarea, într-o conferinţă de presă de duminică, cu lacrimi în ochi.

Ferran Reveter, CEO-ul clubului, este reprezentantul clubului care speră să îl facă pe Messi să se răzgândească şi, de asemenea, ca La Liga să accepte noul contract al simbolului Barcelonei.

Lionel Messi a scris istorie la Barcelona. Starul argentinian a cucerit alături de singura sa echipă din carieră de până acum numeroase trofee, fiind cel mai mare fotbalist din istoria formaţiei blaugrana şi unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria ”Sportului Rege”.

Din 2004 până în 2021, Messi a câştigat de 10 ori La Liga, de patru ori Liga Campionilor, de şapte ori Cupa Spaniei, de opt ori Supercupa Spaniei şi de alte trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor şi Supercupa Europei. Leo Messi deţine recordul absolut atât cu privire la prestigiosul trofeu ”Balonul de Aur”, cât şi la cucerirea ”Ghetei de Aur”. Fostul decar al Barcelonei şi-a adjudecat de şase ori fiecare trofeu suprem individual.

672 de goluri şi 305 pase decisive a reuşit Lionel Messi pentru Barcelona, în 778 de meciuri, în toate competiţiile. Messi este cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator decisiv din istoria catalanilor şi a campionatului spaniol ”La Liga”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele