Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Rata de vaccinare uriaşă a jucătorilor şi a staff-urilor din Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 11 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20426133/1/bund.jpg

Christian Seifert, şeful ligii profesionsite germane, a anunţat că 94 la sută dintre jucătorii şi membrii staff-urilor echipelor din Bundesliga sunt vaccinaţi împotriva virusului Sars-CoV-2.

Unele cluburi, precum Hertha Berlin, le-au transmis jucătorilor lor care sunt reticenţi să se vaccineze că vor trebui să plătească pentru testele lor PCR, care sunt efectuate de două ori pe săptămână.

"Fiecare poate decide pentu el însuşi, dar are şi o responsabilitate profesională atât pentur el, cât şi pentru corpul lui. Aşa îşi câştigă banii. Nu prea înţeleg dacă nu se vaccinează", a precizat Seifert, care este şi vicepreşedinte al federaţiei de fotbal din Germania, pentru Bild Live.

După ce a început sezonul pe stadioane cu capacitatea redusă, Bundesliga este foarte aproape să aibă din nou arenele pline.

Bayern München, de exemplu, ar putea juca în faţa a 75.000 de spectatori la meciul cu Hoffenheim, din 23 octombrie, cu condiţia ca fanii să facă dovada vaccinării cu schemă completă sau să prezinte un test negativ recent.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele