Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Raul Albentosa, dispus să rămână la Dinamo. Stoperul iberic vrea însă o mărire considerabilă de salariu

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20158152/1/alb.jpg

Raul Albentosa este cel mai bun transfer pe care Dinamo l-a făcut în ultima vreme, deşi nu mai jucase din decembrie 2019, atunci când a semnat. Fundaşului iberic îi expiră contractul la finele sezonului şi pune o condiţie greu de împlinit în acest moment.

ProSport scrie că Albentosa a cerut un salariu de 15.000 euro pe lună pentru un nou acord, în prezent câştigând 10.000 euro. Stoperul ar putea deveni astfel cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dusan Uhrin, singura problemă fiind legată de finanţele precare ale dinamoviştilor, care sunt ţinuţi în viaţă de către DDB.

Primă specială de la fani

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă în play-out-ul Ligii 1, scor 2-1, contra celor de la Viitorul Constanţa. Salvarea a venit de la Morsay şi Albentosa, ambii aflaţi la primele reuşite în tricoul ”câinilor”.

Prima repriză a fost una saracă în ocazii, ambele echipe stând la conservare, dar actul al doilea a adus trei puncte cruciale, care fac ca Dinamo să iasă de pe un loc retrogradabil. Chiar şi aşa, situaţia e delicată.

Jucătorii dinamovişti au promisă de către suporterii-acţionari pentru victoria la acest joc o primă de 15.000 de euro. Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că banii se vor împărţi în mod egal, între jucători, antrenori şi staff.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele