Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Raul Rusescu, aproape de revenirea în Casa Liga 1! Atacantul se antrenează cu FC Voluntari şi are şanse mari să semneze

FC Voluntari Publicat pe 7 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20372580/1/rusescufb.jpg

Raul Rusescu este fără echipă în acest moment, dar încearcă să se menţină în formă până la semnarea unui nou contract. Fostul fotbalist al Academicii Clinceni se pregăteşte cu FC Voluntari, potrivit antrenorului Liviu Ciobotariu, şi poate semna cu ilfovenii, dacă nu găseşte alt contract, mai atractiv pentru el.

Raul Rusescu, ajuns la 33 de ani, vrea să prindă un transfer în afara României, iar dacă lucrurile nu se materializează este gata să semneze un nou contract în Casa Liga 1.

Sezonul trecut, la Clinceni, Rusescu a marcat de şase ori şi a oferit două pase decisive în 30 de meciuri.

A venit să se antreneze cu noi, m-a rugat, m-a sunat… Este un băiat pe care l-am avut atunci când antrenam la Otopeni. Dacă nu-şi găseşte ceva afară, e posibil să vină la noi, să-l luăm în calcul. Deocamadată se pregăteşte cu noi şi aşteptăm un răspuns”, a recunoscut antrenorul Voluntariului, Liviu Ciobotariu, cu privire la posibila venire la echipă a lui Rusescu.

Academica Clinceni are probleme în acest sezon, asta pentru că nu putut păstra cei mai buni jucători din sezonul trecut. Adi Popa nu a mai continuat nici el pentru trupa lui Ilie Poenaru. Şi alţi jucători sunt pe această listă, cum este cazul portarului Vîlceanu, ajuns la Gaz Metan Mediaş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele