Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Raul Rusescu, la CFR Cluj? MM Stoica aruncă "bomba": "Sunt zvonuri că i-au promis contract din vară!"

Superliga Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20180877/1/rps5514.jpg


MM Stoica a anunţat, într-un dialog purtat pe Facebook cu jurnalistul Costi Mocanu, că CFR Cluj i-a promis un contract în vară lui Raul Rusescu, atacantul de la Academica Clinceni care a marcat în poarta FCSB-ului în egalul de la Giurgiu, scor 2-2.
 
În trecut, Rusescu a fost unul dintre preferaţii lui Mihai Stoica, dar conducătorul bucureştenilor şi-a schimbat opinia faţă de Raul după ce a considerat că vârful nu a dat tot ce a avut mai bun în meciurile cu CFR Cluj şi că a "forţat", în schimb, contra fostei echipe:
 
"Steaua (n.red - FCSB) l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a scris MM Stoica într-un răspuns la o postare a jurnalistului Costi Mocanu.
 
"FCSB se aştepta ca Raul Rusescu să se dea la o parte în meciul cu ei. Pentru că trecut. Tot trecut, mai apropiat, e ăla în care Raul a fost numit «ciorbă reîncălzită» de Becali şi lefegii de-ai lui. Felicitări, Raul Rusescu, pentru că ai fost corect. Caviar, ca om, ca să folosesc o expresie a altui angajat al lui Becali", e mesajul lui Mocanu care a atras reacţia dură a lui MM la adresa lui Rusescu: "N-ai prins-o pe asta, moşule. Eu mă aşteptam să joace şi cu CFR, nu să se dea la o parte cu noi".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele