Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

Războiul şeicilor! Prima ţintă majoră a lui Pochettino la PSG e un star de la Manchester City

PSG Publicat pe 8 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19863323/1/poc.jpg

Mauricio Pochettino e extrem de interesat de transferul starului argentinian de la Manchester City, Sergio Aguero, anunţă postul francez Canal+, precizând că atacantul mai are doar şase luni de contract pe Etihad şi e liber să negocieze cu orice echipă.

Aguero are deja asigurat statutul de legendă la Manchester City, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 180 de reuşite în 268 de meciuri, în Premier League, însă desele probleme avute cu accidentările l-au făcut să îşi piardă locul de titular în echipa lui Guardiola.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19863323/2/sergio-aguero-2.jpg

Sursa citată notează că Pochettino, care îşi cunoaşte conaţionalul bine din perioada în care a antrenat în Premier League, intenţionează să-l facă pe Aguero primul său "transfer de marcă" la PSG.

Aguero, dorit de PSG. Cel mai bun atac din lume?

Francezii sunt în poziţia finaciară de a-i face lui Aguero o ofertă cel puţin la fel de bună cu cea de la City, unde câştigă în acest moment aproape 12 milioane de lire pe sezon. Dacă transferul se va realiza, PSG ar beneficia de probabil cel mai bun atac din lume, cu o linie ofensivă formată din Aguero, Neymar şi Mbappe.

Decizia lui Aguero poate fi uşurată şi de afirmaţiile făcute recent de Pep Guardiola, care a transmis clar că argentinianul trebuie să arate pe teren că merită o nouă ofertă de prelungire a contractului cu City.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele