Ultima oră
Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”

Răzvan Burleanu a vorbit despre viitorul lui Adi Mutu la naţionala de tineret. ”Contractul a expirat imediat după terminarea Campionatului European”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20148672/1/mutu.jpg

Adrian Mutu şi-a terminat contractul cu naţionala U-21, iar Răzvan Burleanu a explicat că îşi doreşte prelunginrea înţelegerii. Oficialul este la curent cu faptul că ”Briliantul” ar putea da curs ofertei unei echipe de club.

"În ceea ce priveşte situaţia lui Adrian Mutu, contractul a expirat imediat după terminarea Campionatului European. Noi ne dorim să continuăm cu Adrian Mutu, în acelaşi timp şi el îşi doreşte să continue, dar simte această nevoie de a antrena zi de zi la un club unde să poată să facă performanţă. Cred că în următoarele 2 săptămâni va lua o decizie.

Dacă are nişte oferte, m-aş bucura să le aibă, asta înseamnă că a demonstrat. Pentru noi, Adrian Mutu reprezintă opţiunea numărul 1. Împreună cu Adi am ajuns la acest consens, de a-i da acest răgaz de timp pentru a lua cea mai bună decizie" , a explicat preşedintele FRF.

Mutu le-a mai antrenat până acum, pe lângă naţionala U21 a României, de la care nu a plecat deocamdată şi cu care a mers la EURO, pe FC Voluntari şi echipa a doua a celor de la Al Wahda.

Adrian Mutu a jucat pentru Petrolul în perioada ianuarie – septembrie 2014, timp în care a bifat 21 de meciuri, a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele