Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Răzvan Burleanu a vorbit despre viitorul lui Adi Mutu la naţionala de tineret. ”Contractul a expirat imediat după terminarea Campionatului European”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20148672/1/mutu.jpg

Adrian Mutu şi-a terminat contractul cu naţionala U-21, iar Răzvan Burleanu a explicat că îşi doreşte prelunginrea înţelegerii. Oficialul este la curent cu faptul că ”Briliantul” ar putea da curs ofertei unei echipe de club.

"În ceea ce priveşte situaţia lui Adrian Mutu, contractul a expirat imediat după terminarea Campionatului European. Noi ne dorim să continuăm cu Adrian Mutu, în acelaşi timp şi el îşi doreşte să continue, dar simte această nevoie de a antrena zi de zi la un club unde să poată să facă performanţă. Cred că în următoarele 2 săptămâni va lua o decizie.

Dacă are nişte oferte, m-aş bucura să le aibă, asta înseamnă că a demonstrat. Pentru noi, Adrian Mutu reprezintă opţiunea numărul 1. Împreună cu Adi am ajuns la acest consens, de a-i da acest răgaz de timp pentru a lua cea mai bună decizie" , a explicat preşedintele FRF.

Mutu le-a mai antrenat până acum, pe lângă naţionala U21 a României, de la care nu a plecat deocamdată şi cu care a mers la EURO, pe FC Voluntari şi echipa a doua a celor de la Al Wahda.

Adrian Mutu a jucat pentru Petrolul în perioada ianuarie – septembrie 2014, timp în care a bifat 21 de meciuri, a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele