Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Răzvan Lucescu, după remiza eroică din Liga Campionilor Asiei. ”Avem încredere în tinerii fără experienţă internaţională, chiar dacă mulţi dintre ei nici n-au evoluat în ultimul sezon”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19487561/1/razvan-lucesc.jpg

Al-Hilal, echipa pregătită de Răzvan Lucescu a terminat la egalitate, scor 0-0, contra celor de la Shahr Khodrou, în etapa cu numărul V din Liga Campionilor Asiei.

Campioana din Arabia Saudită are 27 de cazuri de Coronavirus confirmate, iar Răzvan Lucescu a avut la dispoziţie doar 14 jucători apţi, dintre care trei portari. Antrenorul român a efectuat o singură schimbare.

Shahr a avut mai multe ocazii, fără însă a se desprinde pe tabela de scor. În urma acestui rezultat, Al-Hilal rămâne liderul grupei, cu 11 puncte.

„Avem o mare dorinţă de a câştiga din nou Liga Campionilor şi a îndeplini visul fanilor. Vom lupta până la capăt, indiferent de dificultăţile pe care le vom avea. Fiecare zi e o nouă aventură pentru noi, în această situaţie excepţională.

Avem încredere în tinerii fără experienţă internaţională, chiar dacă mulţi dintre ei nici n-au evoluat în ultimul sezon. N-am putut face decât o schimbare, dar sunt satisfăcut de atitudine, disciplină şi spiritul lor de luptă. Chiar am avut oportunităţi de gol şi puteam învinge”, a spus Răzvan Lucescu, la finalul partidei.

Clasamentul din Grupa B:

  1. Al Hilal – 11 puncte
  2. Pakhtakor – 7 puncte
  3. Al Ahli Dubai – 6 puncte
  4. Shahr Khodrou – 1 punct
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri