Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Răzvan Lucescu, extrem de aproape să dea lovitura! Al Hilal pregăteşte transferul unui fost star de la Atletico Madrid. Salariul său: 12 milioane de euro!

Alte campionate externe Publicat de Emanoil Ursache pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19563473/1/1705107-36100543-2560-1440.jpg

Răzvan Lucescu poate să aibă sub comanda sa un fotbalist de cea mai bună calitate. Luciano Vietto (26 de ani) este foarte aproape de un transfer la Al Hilal, în Arabia Saudită, conform A Bola.

Sporting Lisabona a respins prima ofertă făcută de arabi. Aceştia le-au propus portughezilor şapte milioane de euro şi 25 % dintr-un viitor transfer pentru achiziţionarea atacantului argentinian. Oficialii lui Al Hilal au plusat cu încă un milion de euro, procentele oferite rămânând aceleaşi, iar conducerea lui Sporting este tentată să accepte de data aceasta.

Vietto ar urma să încaseze net 12 milioane de euro în cei trei ani de contract. Cele patru milioane de euro pe sezon l-au convins pe argentinian să îşi dea acordul şi să facă pasul către Arabia Saudită.

Luciano Vietto şi-a trecut până acum în CV, pe lângă Sporting Lisabona, echipe precum: Racing Club, Villarreal, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia şi Fulham.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri