Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Răzvan Lucescu, prima reacţie despre întâlnirea cu Burleanu şi Stoichiţă

Echipa nationala Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20479092/1/paok.jpg


Răzvan Lucescu a vorbit în premieră despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, de la Salonic, una despre care nu a oferit prea multe detalii. A dezvăluit, însă, că va rămâne antrenorul lui PAOK.
 
Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, fiul lui Mircea Lucescu a întărit ideea că e legat contractual de PAOK şi nu a dorit să discute prea mult pe seama fotografiilor în care a fost surprins alături de Burleanu şi Stoichiţă:
 
"Nu-mi place să vorbesc despre ce fac în timpul meu liber, despre mese cu persoane pe care le cunosc de mult timp. Nu e nimic de spus şi de comentat. Sunt la PAOK, am un contract de trei ani la PAOK şi voi sta aici. Nu e nimic de spus, nu ştiu cine a postat, cine a făcut această poză. Pentru mine, nu este de interes.
 
În concluzie, am mai fost o dată cu preşedintele în acelaşi restaurant, îl cunosc, fără să fie vorba despre vreo situaţie anume. Nu am nimic de comentat, sunt antrenorul lui PAOK şi voi rămâne antrenorul lui PAOK", a declarat Răzvan Lucescu.
 
Două argumente au stat în calea venirii lui Lucescu la naţională. În primul rând, Lucescu Jr. vrea să-şi ducă la final mandatul de la PAOK. În al doilea rând, clauza sa de reziliere se ridică la şapte milioane de euro, o sumă pe care FRF nu o poate plăti în acest moment
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri