Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Răzvan Lucescu şi un scenariu pe care nu îl doreşte: "Va fi o dramă pentru fotbalul românesc"

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419814/1/lucescu.jpg
 
Din Arabia Saudită, unde se pregăteşte pentru un nou sezon pe banca tehnică a celor de la Al Hilal, Răzvan Lucescu, 51 de ani, stă cu ochii pe fotbalul românesc. Şi consideră că o eventuală retrogradare a lui Dinamo ar reprezenta o dramă pentru blazonul competiţiei interne.
 
Fostul portar rămâne apropiat de Dinamo şi Rapid, echipele tinereţii lui, şi consideră, la fel ca alte nume mari, că cele două cluburi de tradiţie ar trebui să joace în Casa Liga 1, pentru a ridica nivelul de interes pentru primul eşalon al fotbalului românesc: ”E foarte complicat, iar dacă Dinamo ar retrograda va fi o dramă pentru fotbalul românesc. Lumea e obişnuită cu Rapid pentru că în ultima vreme a cam ieşit din prim planul fotbalului românesc, dar se aşteaptă revenirea Rapidului acolo unde trebuie să fie. Un campionat cu Rapid şi Dinamo e un alt campionat.
 
Cu tot respectul şi sper ca nimeni să nu se supere, dar să intre Turris Oltul în prima ligă sau Mioveni, iar Dinamo să fie în B şi Rapidul… Dezinteresul pentru fotbalul românesc va fi total. Este adevărat că acei oameni au muncit foarte bine acolo, dar din păcate, asta e realitatea.
 
Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiţie care să atragă sponsori şi investiţii. Trebuie să ridicăm valoarea acestui fotbal care a căzut total”, a declarat Lucescu Jr., la Realitatea Sportivă.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele