Ultima oră
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura
E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

Răzvan Marin e pe val, dar nu se gândeşte la un transfer. ”A fost un parcurs corect în cariera mea, pas cu pas până acum”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20250319/1/mze4m2zjmjzln2m0yjg4mmflzwy4zdqzn2m0-thumb.jpg

Răzvan Marin (25 de ani) e cel mai căutat fotbalist român al perioadei de transferuri din vară. După ce a ajuns pe radarul celor de la Lyon şi AC Milan, mijlocaşul central a devenit o ţintă şi pentru Club Brugge, campioana Belgiei. Iar Cagliari cere 18 milioane de euro, conform presei din Italia!

La finalul unui sezon excelent în tricoul celor de la Cagliari, fiul lui Petre Marin s-a transformat în certitudine, iar performanţele excelente şi vârsta sunt de partea sa în vederea unui nou transfer important, după cel de la Ajax. AC Milan şi Lyon s-au arătat interesante, iar belgienii de la footnews.be notează că şi Club Brugge ar dori să-l transfere.
 
Fotbalisul nu se grăbeşte să plece de la Cagliari, având în spate experienţa de la Ajax Amsterdam, acolo unde nu a confirmat.
 
”A fost un parcurs corect în cariera mea, pas cu pas până acum.

Iar per total am reuşit un sezon bun, a fost greu la început, nu jucasem la Ajax, dar m-am adaptat, mi-am intrat în ritm după 2-3 luni.

A fost un progres continuu, am crescut de la meci la meci. Am învăţat tactic foarte mult.

Şi fizic mă simt mai puternic, am mai multă încredere, mă simt mult mai bine, mai bine şi decât în Belgia. Sunt mult mai sigur pe mine.

Doresc să mai joc un an aici, au fost echipe din Serie A şi nu numai interesate de mine, dar nu mă grăbesc, mai vreau să fac un sezon foarte bun, să am continuitate”, a declarat Marin, pentru DigiSport.

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele