Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Răzvan Marin, revoltat după ce a jucat doar 30 de minute în Macedonia de Nord. Cum a răspuns la întrebarea "Te gândeşti să renunţi la naţională?"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388196/1/macedonia-de-nord-romania-preliminariile-cm-2022-8-09-2021-1.jpg

Naţionala României a obţinut doar un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Mijlocaşul Răzvan Marin şi-a manifestat frustrarea faţă de decizia selecţionerului Mirel Rădoi de a-l folosi doar 30 de minute.

România a fost dominată la toate capitolele de către Macedonia de Nord: posesie 57-43%, ocazii de gol 14-7, şuturi pe poartă 6-2.

Terenul arenei din Skopje a fost în condiţii deplorabile, iar la meci au asistat 6.000 de spectatori macedoneni.

România a evoluat în formula: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 5. Nedelcearu, 22. Camora – 23. Stanciu, 14. Nedelcu (18. R. Marin, 63'), 8. Cicâldău – 20. Man, 9. Markovic (7. Cordea, 63'), 13. Sorescu (11. M. Marin, 74').

"Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională şi să joc doar un meci, cu Liechtenstein. Dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Ştiam că o să fiu negativ (n.a. – la testarea COVID-19), am şi vaccinul făcut, am fost liniştit din acest punct de vedere. Sunt supărat şi pentru rezultat, şi pentru faptul că n-am jucat mai mult în acest meci. Cred că avem şanse de calificare, şi în seara asta puteam mai mult. Acum mă gândesc doar la echipa de club şi vom vedea în octombrie ce se va întâmpla. Terenul a fost prost, dar până la urmă şi ei au jucat pe acelaşi teren. S-a şi acumulat oboseală după primele două meciuri. Asta este!

Nu mi-a spus nimeni nimic... acum sunt destul de nervos şi supărat, după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe! O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea. Domnul selecţioner poate să spună, eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr", a spus Răzvan Marin la PRO TV.

Programul României în luna octombrie:

  • 8 octombrie: Germania – România (Hamburg)
  • 11 octombrie: România – Armenia (Bucureşti, stadionul Steaua)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388196/2/grupa-j.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri