Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Răzvan Stanca a semnat: ”Voi fi prezent la antrenamente”. Cu ce echipă s-a înţeles

Fotbal Internațional Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19416324/1/rps8426.jpg

Ajuns la 40 de ani, Răzvan Stanca a semnat un contract de antrenor cu portarii cu CSO Filiaşi, echipă din Liga 3. Fostul fotbalist de la FCSB sau Pandurii s-a retras din cariera de jucător în urmă cu doi ani, dar a decis să rămână în zona sportului care i-a adus consacrarea şi să ajute şi alţi portari care vor să îi calce pe urme.

Stanca a recunoscut că a semnat contractul, iar pe 21 iulie va fi prezent la antrenamentele echipei.

Am zis că am stat prea mult acasă şi m-am gândit să nu-mi ies din mână, chiar dacă sunt la început în meseria asta. Cu dorinţa de a promova în Liga a II-a. Au un proiect bun, vor să promoveze foarte mulţi tineri şi cred că mă pliez. Preşedintele Florin Spânu m-a convins să vin! Nu am ajuns încă la Filiaşi, dar am auzit că s-a investit foarte mult în baza sportivă şi în echipă.

Nu o să ajung la teren pe 15 iulie, la reunire. O să ajung ceva mai târziu, pentru că aveam planificată mai demult o vacanţă cu familia, înainte să vorbesc cu domnul Spânu. L-am anunţat că pe 20 mă întorc în Târgu Jiu şi, probabil, pe 21 iulie voi fi prezent la antrenament”, a spus Răzvan Stanca pentru Gazeta de Sud.

Răzvan Stanca a apărat poarta unor echipe importante din România, ca Sportul Sudenţesc, Farul, Pandurii, FCSB şi Craiova. Are două trofee în palmares, un campionat şi o Cupă a României, ambele cu FCSB, în 2013 şi 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri