Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Reacţia celor de la Chindia, după ce au aflat de cazul de coronavirus de la Dinamo. Ce spun Viorel Moldovan şi preşedintele Ghergu

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19387895/1/din.jpg

Dinamo şi Chindia Târgovişte ar trebui să se joace sâmbătă, în direct pe Look Plus, de la ora 20:00. Lucrurile au luat o întorsătură gravă, după ce magazionerul celor de la Dinamo a fost depistat cu Covid-19.

Târgoviştenii s-au arătat uluiţi de cele întâmplate şi aşteaptă un comunicat oficial.

„Aşteptăm comunicatul oficial. Nu ştiam ca e de la Dinamo persoana depistată pozitiv. Aşteptăm să ne anunţe oficial şi vedem ce se va întâmpla apoi cu noi şi cu meciul. Nu mă pot pronunţa înainte”, a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, pentru Prosport.

Şi Viorel Moldovan a fost luat prin surprindere de anunţul făcut în această dimineaţă, iar Chindia nu poate acum decât să aştepte o decizie oficială, care va veni după finalizarea anchetei epidemiologice de la Dinamo: ”Am auzit şi noi de această veste de la Dinamo. Noi eram pregătiţi să începem reluarea campionatului, dar nu este după dorinţa noastră ceea ce se va întâmpla după depistarea acestui caz de coronavirus. Normal că ne dorim să terminăm repede acest sezon, în condiţiile în care este un sezon destul de comasat şi nu ne avantajează amânarea acestei partide. Aşteptăm hotărârea autorităţilor pe care suntem obligaţi cu toţii să o respectam”, a declarat antrenorul târgoviştenilor.

Liga 1 se confruntă cu primul caz de coronavirus, după începerea testelor, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului.

Surse Look Sport susţin că la ultima serie de teste un om din staff-ul lui Dinamo a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, iar acum sunt luate măsuri de izolare, conform protocolului agreat de cluburi, FRF şi LPF.

Este vorba de magazinerul clubului din Ştefan cel Mare, iar în aceste condiţii există riscul ca meciul  Dinamo Bucureşti - Chindia Târgovişte, programat să se joace sâmbătă, de la 20:00, să fie amânat.

În mod normal, jucătorii şi staff-ul clubului ar trebui să intre în izolare, dar decizia va fi luată după ce autorităţile vor stabili care au fost contacţii celui testat pozitiv.

mail-share icon Email
viewscnt