Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Reacţia Cristinei Neagu, după golul FABULOS, înscris la ultima fază cu Esbjerg. ”Nu e important că am înscris eu ultimul gol, putea să îl înscrie oricine”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19487487/1/neag.jpg

CSM Bucureşti a obţinut a doua victorie în Liga Campionilor, în deplasare la Esbjerg, cu scorul de 30-29. Victoria elevelor lui Adi Vasile a fost tranşată la ultima fază.

Cristina Neagu a comentat partida şi a ţinut să puncteze faptul că a fost o perioadă foarte grea, departe de sală şi de condiţiile normale de pregătire, dar acum totul este bine şi echipa poate evolua la cel mai înalt nivel.

"Sunt bine, chiar dacă nu am jucat handbal 6 luni am continuat să mă pregătesc foarte bine şi astea sunt roadele muncii mele. Am reuşit să ne desprindem în prima repriză la 6 goluri, după care am avut câteva minute în care nu am înscris şi au înscris ele cred de 4 sau 5 ori la rând, după care s-a mers cap la cap în repriza a doua, mă bucur că am reuşit să câştigăm, nu e important că am înscris eu ultimul gol, putea să îl înscrie oricine. Cel mai important este că ne-am întors cu cele două puncte acasă.

(n.r. - Devine CSM favorită pentru câştigarea grupei după această victorie?) Mai avem foarte multe meciuri şi este prematur să vorbim despre asta. Luăm pas cu pas, meci cu meci şi încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru meciul de duminică, împotriva celor de la Rostov. O să vedem dacă putem ţine acest ritm, deocamdată ne bucurăm de cele două reuşite, două victorii din două meciuri şi vrem să pregătim bine jocul cu Rostov şi să încercăm o a treia victorie mai ales că jucăm şi acasă.
Chiar vorbeam cu fetele înainte de meci şi am spus să ne bucurăm de fani chiar dacă nu sunt fanii noştri, pentru că noi nu putem beneficia de suportul fanilor, însă ştim că ne susţin din faţa televizoarelor şi deoacamdată aceasta este situaţia, ne dorim să îi avem alături de noi cât mai repede.

Deocamdată nu este nimic câştigat, suntem la început de drum şi mai avem încă foarte multe meciuri de jucat"
, a spus Cristina Neagu, la revenirea în ţară.

  • Meciurile din Liga Campionilor la handbal, masculin şi feminin, se văd pe Look Plus şi Look Sport până în 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele