Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Reacţia de resemnare a lui Adrian Iencsi, după eşecul surprinzător cu Recea. ”Când pierzi, doare. Ştiam că o să avem o partidă grea”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19493387/1/ien.jpg

Rapid a suferit o înfrângere dureroasă în etapa a 5-a a Ligii a 2-a. Giuleştenii au cedat cu 1-2 în faţa unei echipe nou-promovate, care nu avea vreun punct în clasament, Comuna Recea, în deplasare. Rapid a condus chiar cu  1-0 la pauză, dar acest lucru nu a fost suficient pentru echipa lui Adrian Iencsi.

Adrian Iencsi a declarat la final că se aştepta la un meci greu contra maramureşenilor, care se află la primul succes în Liga 2. Tehnicianul a pus rezultatul final şi pe baza vremii nefavorabile, fiind frig, iar mingea a circulat mai greu, datorită ploii care a îmbibat terenul.

”Când pierzi, doare. Ştiam că o să avem o partidă grea, i-am avertizat pe băieţi. Nu ştiu dacă suficient, dar am pregătit toată săptămâna această partidă, ştiam că o să întâlnim o echipă determinată. O echipă mică, dar foarte muncitoare. Cert e că băieţii s-au dedicat, au încercat. Vremea ne-a pus şi ea piedică. Nu am reuşit să ţinem piept, nu am reuşit să punem probleme, mai ales după ce am deschis scorul. În repriza a doua am intrat un pic moi, cu toate că la pauză i-am avertizat. E un rezultat care ne doare foarte tare. Sunt foarte afectaţi jucătorii. Sunt momente dificile şi trebuie să revenim mult mai puternici”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele