Ultima oră
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală

Reacţia lui Ali Daei, după ce Ronaldo i-a egalat recordul: ”Sunt onorat că această performanţă incredibilă îi aparţine lui”

EURO 2020 Publicat pe 24 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20259039/1/profimedia-0616427295.jpg

Ronaldo a egalat recordul iranianului Ali Daei, în privinţa numărului de goluri pentru echipa naţională. Portughezul şi-a trecut la rândul său în cont 109 goluri, iar Daei a reacţionat după ce borna i-a fost egalată şi, cel mai probabil, va şi fi detronat de pe prima poziţie, în acest clasament.

L-a felicitat pe Ronaldo pentru performanţă şi a declarat că e onorat să împartă, chiar şi pentru scurt timp, primul loc cu un fotbalist ca el.  ”Felicitări lui Cristiano Ronaldo, care este acum la o reuşită distanţă să bată recordul de goluri la echipele naţionale.

Sunt onorat că această performanţă incredibilă îi aparţine lui Ronaldo - un mare campion în fotbal şi un om care inspiră şi influenţează multe vieţi din lumea întreagă", a scris fostul campion iranian pe contul său de Instagram.

Portughezul Cristiano Ronaldo l-a egalat, miercuri, pe iranianul Ali Daei, cel care deţine recordul de goluri marcate la echipa naţională, 109. Ronaldo a înscris două goluri din penalti în meciul cu Franţa, care s-a încheiat, miercuri, la egalitate, scor 2-2, în ultima etapă a Grupei F.

Atacantul de 36 de ani a marcat deja la acest turneu final cinci goluri, cele mai multe, fiind jucătorul care deţine recordul de reuşite la fazele finale ale Campioantului European, 14.

Portugalia s-a calificat de pe locul 3 al Grupei F şi va juca în optimi, la 27 iunie, la Sevilla, cu Belgia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele