Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Reacţia lui Dan Petrescu după tragerea la sorţi pentru play-off-ul Europa League: "Ce mă interesează pe mine!?" :) Toată atenţia e pe meciul cu Djurgarden

Europa League Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19485817/2/danp.jpg


CFR Cluj a învins Astra, scor 2-0, şi a trecut cu bine peste ultimul meci înainte de duelul cu Djurgarden, din turul 3 preliminar al Europa League, iar Dan Petrescu e acum concentrat 100% pe meciul din Suedia.

Petrescu nici nu vrea să se gândească la posibilul adversar din play-off, după ce la tragerea la sorţi efectuată de UEFA s-a decis că învingătoarea dintre CFR şi Djurgarden să joace cu câştigătoarea duelului KuPS Kuopio (Finlanda) - Suduva (Lituania). Totuşi, Bursucul recunoaşte că CFR ar fi favorită în play-off.

"Noi jucăm în Suedia, ce mă interesează pe mine tragerea la sorţi... Dacă bat în Suedia, vă spun. Noi nu suntem mulţumiţi pentru că cel mai greu adversar l-am întâlnit: Suedia (n.r. Djurgarden), în deplasare... Cine va câştiga meciul de joi va fi favorită apoi în următorul meci (n.r. în play-off).

Sperăm să-l avem pe Deac pentru meciul de joi. Îmi va fi greu să aleg primul 11 dacă Deac va fi bine, dacă şi Chipciu va fi bine, pentru că cei care au jucat azi (n.r. cu Astra), m-au mulţumit
", a declarat Dan Petrescu.

Brigadă din Polonia la meciul Djurgarden - CFR Cluj, din turul trei preliminar al Ligii Europa

Meciul Djurgarden - CFR Cluj, programat, joi, de la ora 20.00, în turul trei preliminar al Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Polonia.

Partida îl va avea la centru pe Bartosz Frankowski, care va fi ajutat de Jakub Winkler şi Bartosz Heinig.

Rezervă va fi Krzysztof Jakubik.

Dacă trece de Djurgarden în turul trei preliminar, CFR Cluj va evolua în play-off cu învingătoarea meciului dintre KuPS Kuopio (Finlanda) şi Suduva (Lituania).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele