Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Reacţia lui Darren Cahill după încheierea colaborării cu Simona Halep. "Îţi mulţumesc, Simo, pentru că am făcut o călătorie incredibilă împreună cu tine"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20404294/1/halep.jpg

Simona Halep (locul 14 WTA) a anunţat miercuri încheierea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill (55 de ani). Românca nu a precizat motivul din spatele deciziei, dar Cahill i-a mulţumit public pentru perioada petrecută împreună.

Simona Halep a fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători. În 2018, australianul a renunţat să mai lucreze cu jucătoarea română, pentru a fi mai aproape de familie. Cei doi au reluat colaborarea din sezonul 2020.

Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a ajuns pe locul 1 WTA.

"După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris Simona Halep pe Twitter.

"Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!", a fost mesajul lui Darren Cahill.

În sezonul 2021, Simona Halep (29 de ani) a jucat doar 23 de meciuri (16 victorii, 7 înfrângeri), din cauza unor accidentări. Românca a ieşit din Top 10 WTA pentru prima dată după şapte ani şi jumătate (din februarie 2014).

Recent, Simona Halep a anunţat turneele la care va evolua în ultima parte a anului 2021. Mai întâi, constănţeanca va concura la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, programat în perioada 6 - 17 octombrie. Ulterior, Simona Halep va participa la Kremlin Cup, la Moscova, competiţie programată în intervalul 18 - 24 octombrie. Halep şi-a anunţat prezenţa şi la un turneu din România - Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Competiţia este programată în perioada 25 - 31 octombrie şi se va desfăşura pe suprafaţă rapidă, în Sala Polivalentă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele