Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Reacţia lui Eugen Trică, după eşecul cu CFR Cluj: ”Un rezultat de egalitate, cred că acolo se îndrepta această partidă!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 20 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20474680/1/fcuniversitatearo.jpg

Antrenorul FC U Craiova, Eugen Trică, s-a declarat mulţumit de jocul echipei lui în meciul cu liderul CFR Cluj, dar dezamăgit de rezultatul final, scor 0-2.

"Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că am pierdut un meci după un fond de joc bun, zic eu. Ne-am creat situaţii, am avut o circulaţie rapidă a balonului, în prima repriză chiar ne-am apărat foarte bine, CFR-ul a avut o singură ocazie în prima repriză.

În a doua repriză, am pus puţină presiune. Într-adevăr, au avut o posesie de vreo zece minute, dar fără situaţii de a marca. Eu speram la mai mult de la această partidă. Sunt mulţumit de joc, din păcate am pierdut şi nu trebuia.

(n.r. - cum a găsit echipa) Este bine, eu zic că suntem pe drumul cel bun, trebuie să muncim în continuare să ne vedem de treaba noastră, să fim mult mai concentraţi şi să nu greşim. Un rezultat de egalitate, cu toate că nu e bine să vorbeşti la 2-0, dar cred că acolo se îndrepta această partidă.", a declarat Trică, la finalul meciului. 

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC U Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Au marcat: Sigurjonsson 65', Deac 89'.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, echipă urmată de FCSB, 31 de puncte, CSU Craiova, 28 de puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte 27 de puncte.

FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 14 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri