Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Reacţia lui Fernando Alonso, după ce a fost operat. Fanii Formulei 1 primesc o veste uriaşă

Formula 1 Publicat pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19973199/1/formula1com.jpg

Pilotul Fernando Alonso a anunţat, vineri, că se simte bine după accidentul suferit în Elveţia şi că abia aşteaptă startul sezonului 2021.

“Mulţumesc pentru toate urările voastre, sunt bine şi abia aştept startul sezonului 2021”, a notat Alonso pe Twitter.

Spaniolul Fernando Alonso a suferit un accident în Elveţia, joi, în timp ce se deplasa cu bicicleta. El a fost operat cu succes la maxilarul superior şi va rămâne spitalizat două zile.

Potrivit echipei de Formula 1 Alpine, Alonso îşi va putea relua rapid antrenamentele şi accidentul nu va avea impact asupra pregătirii pentru sezonul 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele