Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

Reacţia lui Haaland, după ce o publicaţie din Grecia a scris că a "spart" 500.000 de euro pe un prânz în Insula Mykonos

Bundesliga Publicat pe 27 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20263237/1/erling-haaland-000-1.jpg


Jucătorul formaţiei Borussia Dortmund Erling Haaland îşi petrece vacanţa în Insula Mykonos, iar o publicaţie din Grecia a scris că atacantul norvegin a plătit 500.000 de euro pentru un prânz cu prietenii săi la un restaurant, unde a lăsat un bacşiş de 30.000 de euro.
  
"Un prânz de aproximativ 5-6 ore în Nammos (n.r. - un restaurant) pentru atacantul norvegian în vârstă de 21 de ani şi prietenii săi a costat 500.000 de euro. Haaland a avut pe notă patru sticle de şampanie Cristal Vintage plus mâncare şi a lăsat un bacşiş de 30.000 de euro”, a precizat publicaţia elenă, citată de marca.com.
 
Haaland a reacţionat ironic la această ştire care s-a propagat cu viteză în mediul online.
 
"Cred că au uitat felul principal. Fake news", a scris el, pe Twitter.
 
Dar publicaţia respectivă şi-a susţinut în continuare informaţiile publicate: "Îl vom ierta pe Erling Haaland pentru ultima parte a mesajului său (cea cu ştirea falsă), este complet de înţeles. Vom rămâne cu faptul că acest om, al cărui transfer va fi probabil în jur de 150-200 de milioane de euro, a vorbit despre noi. Este un lucru pe care majoritatea marilor publicaţii din lume nu l-a reuşit".
 
Potrivit presei internaţionale, Haaland, 20 de ani, 41 de goluri şi 12 pase decisive în 41 de jocuri disputate cu Borussia sezonul trecut, are un salariu la Dortmund de aproximativ 8,5 milioane de euro pe an şi le cere numeroaselor mari cluburi care îl doresc un salariu de 35 de milioane de euro pe an.
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele