Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Reacţia lui Hagi după ce a fost trimis de FRF să vadă de la tribuna a doua primul meci organizat de România la EURO 2020: "Atât pot să spun..."

EURO 2020 Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20246342/1/rps3701.jpg

Austria - Macedonia de Nord, scor 3-1, a fost primul meci organizat de România la un turneu final de seniori, însă cei mai mari fotbalişti din istoria naţionalei n-au avut loc la tribuna VIP.

Gheorghe Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a doua din partea organizatorilor, în timp ce "oficiala" a fost ticsită de politicieni şi oficiali ai FRF.

Dacă Gică Popescu şi Dorinel Munteanu şi-au arătat dezamăgirea pentru tratamentul de care au avut parte, Gheorghe Hagi a avut o reacţie diferită, precizând că s-a bucurat că a putut urmări live partida Austria - Macedonia, indiferent de poziţia de pe stadion.

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat" a declarat Hagi, conform GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele