Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

Reacţia lui Ilie Poenaru, după ce Pîrvulescu a fost suspendat pentru dopaj: ”Ce să vorbesc? E problema lui. A fost declaraţia lui şi trebuie să îşi asume”

Superliga Publicat pe 9 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19386074/1/ilie-poenaru.jpg

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a ripostat după ce Paul Pîrvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, în urma unor afirmaţii făcute în urmă cu ceva timp. Antrenorul a ieşit cu o declaraţie în care acuză ANAD (Agenţia Naţională Anti Doping) că trebuie să-i dea dreptul jucătorului să se antreneze, până în momentul în care se dă o decizie definitivă în acest caz.

Poenaru consideră că Pîrvulescu trebuie acum să îşi asume declaraţiile făcute în cadrul unei emisiuni online. Acesta din urmă a precizat că făcea anumite tratamente pentru recuperare, deşi ştia că sunt trecute în afara legii. Nu a dat numele echipei, dar a spus că acest lucru nu s-a petrecut pe vremea în care evolua la FCSB. Mulţi s-au grăbit să afirme că la vicecampioană a avut loc episodul, pentru că Laurenţiu Reghecampf se afla pe banca echipei şi a fost acuzat că le administra anumite substanţe jucătorilor. FCSB avea la momentul respectiv un plus de energie în faţa adversarilor.

Ce să vorbesc? El mi-a zis că a făcut acea declaraţie în glumă şi că va demonstra la Comisie. Mi-a zis că e mai mult un dopaj cu vitamine. El trebuie să îşi asume ce a declarat. Dar problema e alta. De ce nu îl laşi să se antreneze? El nu are voie să se antreneze acum. Până îl judeci, lasă-l să se pregătească! Practic, îi iei dreptul la muncă. El pierde pregătirea, iar dacă pe 10 iunie, parcă atunci va fi audiat, va fi declarat nevinovat, va trebui să o ia de la capăt cu pregătirea. Vor fi 3-4 etape în care eu nu-l am la dispoziţie. Eu nu am un lot mare şi orice jucător e foarte important. Mi-am făcut planul să am doi jucători pe post, iar acum sunt descoperit. Trebuie să improvizez. Noi nu suntem în play-off ca să zicem că putem s-o lăsăm mai moale. Suntem la retrogradare şi avem meciuri importante.

Restul e problema lui. A fost declaraţia lui şi trebuie să îşi asume. I-am spus că nici în glumă nu poate face asemenea declaraţii. A primit deja mustrări din partea mea. Dacă a greşit, trebuie să îşi asume. Dar nu i se poate interzice să se antreneze. Eu nu mă pot baza pe el dacă va fi declarat nevinovat. Iar clubul îi plăteşte salariul şi el nu se antrenează. Ce, e în concediu de odihnă? E în concediu medical? Lasă-l să se antreneze, că nu e ca şi cum a omorât pe cineva şi dacă vine la antrenament există riscul să mai omoare pe cineva. E vorba de o treabă care s-a întâmplat cu foarte mulţi ani în urmă”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit GSP.

Paul Pârvulescu a evoluat în România la echipele Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Viitorul Constanţa, FC Volutari, ASA Tîrgu Mureş, FCSB, Poli Iaşi şi Academica Clinceni. Pentru aceasta din urmă evoluează din ianuarie anul trecut. Fundaşul este de 3 ori câştigător al titlului în România, cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele