Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Reacţia lui Ivan Martic după ce s-a spus că a reziliat cu Craiova şi a semnat cu CFR Cluj!

Superliga Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19312526/1/ivan-martic-cel-mai-bun-transfer-care-a-fost-cea-mai-neinspirata-mutare.jpg

Ivan Martic (29 de ani) era dat ca şi pleca de la Craiova, dar a postat un mesaj, luni, pe pagina personală de Facebook, prin care anunţă că nu a semnat încă rezilierea cu oltenii. Mai mult, fundaşul lateral îl contrazice pe Gică Craioveanu, care declara că ar fi semnat cu CFR Cluj.

"Bună ziua, dragi prieteni!

În urma ultimelor evenimente vizavi de situaţia mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar şi de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:

1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toţi suporterii şi îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% şi aşa voi fi mereu.

2. Zvonurile conform cărora aş fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.

3. Pana in acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova.

Da este adevărat ca-mi expira contractul in aceasta vara însă nu am luat pana in acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice şi decizia o voi lua gândindu-ma la ce este mai bine pentru mine şi familia mea.

4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învăţat ce înseamnă spiritul Universităţii, suporterii, istoria şi de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.

Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi susţinere. Şi nu uitaţi, în acest moment, cel mai important este ca toţi să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!", susţine Martic pe Facebook.

Recent, Gică Craioveanu declara că Martic ar fi semnat deja cu CFR CLuj: ”Eu aşa am auzit, că a semnat cu CFR”.

Martic a fost luat de Craiova în august 2017, fără sumă de transfer, de la HNK Rijeka. În acest timp, fundaşul de bandă a prins 74 de meciuri, a marcat 5 goluri şi a pasat decisiv de 7 ori.

Transfermarkt.com îl cotează la 800.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele