Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Reacţia lui Kyros Vassaras, după controversele privind numele celor incluşi pe lista FIFA. ”În baza acestui principiu şi încrederii în filozofia noastră au apărut şi rezultatele”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19631480/1/vas.jpg

Kyros Vassaras, conducătorul arbitrajului românesc a explicat promovările pe lista FIFA, dar şi eliminarea din primul eşalon european, al ”centralilor” Sebastian Colţescu şi Marius Avram.

„Arbitrii FIFA trebuie să aibă vârsta şi timpul pentru a obţine experienţa care să le permită să participe la cel mai înalt nivel posibil şi să reprezinte arbitrajul românesc la mai multe turnee finale internaţionale. În baza acestui principiu şi încrederii în filozofia noastră au apărut şi rezultatele. Am sprijinit tot timpul arbitrii noştri FIFA să ajungă cât mai sus posibil.

În acest moment, în categoriile UEFA de până acum, avem doar 15 din 55 în prima categorie, 16 din 91 în a doua şi 9 din 105 în a 3-a categorie de aceeaşi vârstă (născuţi între 1977 şi 1979) cu Sebastian şi Marius. Cei mai mulţi dintre ei vor fi înlocuiţi şi când vom vedea acest lucru, putem discuta din nou. Unii dintre ei rămân mai ales pentru că trebuie să fie VAR în competiţiile şi turneele UEFA / FIFA, dar noi nu avem, aici, VAR”, a declarat şeful CCA pentru site-ul scoaladearbitri.ro.

 Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat pe 30 octombrie, că arbitrii Marius Avram şi Sebastian Colţescu au fost scoşi de pe lista FIFA. În locul lor au fost promovaţi Andrei Chivulete (33 de ani) şi Marian Barbu (32 de ani).

La ora actuală, România are şapte arbitri pe lista FIFA: Ovidiu Haţegan, Istvan Kovacs, Horaţiu Feşnic, Radu Petrescu, Marcel Bîrsan, Andrei Chivulete, Marian Barbu.

Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs fac parte din Elite Class, cea mai importantă categorie a arbitrilor din Europa, fiind delegaţi la partide din Liga Campionilor şi Europa League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele