Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Reacţia lui Mircea Lucescu după înfrângerea cu Barcelona: ”Am fi meritat cel puţin o remiză!”. Remarcatul lui ”Il Luce”

Champions League Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19576296/1/lucescu-messi1.jpg

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat că echipa sa, Dinamo Kiev, ar fi meritat o remiză în meciul cu FC Barcelona, din Liga Campionilor.

"Am făcut un joc bun, dar din păcate am început meciul prost. I-am permis adversarului să se apropie de careul nostru şi am comis un fault, ceea ce a dus la un penalti. Când vine vorba de Messi, este foarte dificil să-l blochezi. După cum mi-au spus asistenţii mei, penaltiul nu a fost acordat corect. După aceea am început să jucăm mult mai bine, am avut multe ocazii de a marca, au existat ieşiri individuale, dar lipsa de experienţă a jucat un rol important şi nu am putut fructifica momentele bune. Cred că am fi meritat cel puţin o remiză, dar având în vedere condiţiile în care ne-am regăsit, sunt mulţumit de jocul băieţilor. Vreau să remarc debutul portarului Neşeret, care a avut intervenţii fantastice şi care a dat încredere echipei. A fost un debut foarte bun pentru el, în condiţiile în care ceilalţi doi portari - Buşan şi Boiko - au lipsit din cauza COVID-19.", a declarat Lucescu.

FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Dinamo Kiev, în etapa a III-a a Grupei G a Ligii Europa.

Au marcat: Messi '5 (p), Pique '65 / Ţigankov '75.

Dinamo Kiev nu a putut conta la acest meci pe 13 jucători, dintre care nouă, inclusiv mijlocaşul Tudor Băluţă, sunt infectaţi cu noul coronavirus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri