Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Reacţia lui Stoichiţă, după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost trimişi la Tribuna 2 la Austria – Macedonia de Nord

EURO 2020 Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20246804/1/stoichita.png

Federaţia Română de Fotbal a preferat să trimită la Tribuna a 2-a marii foşti fotbalişti ai României, printre care Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu, la primul meci de la EURO, organizat pe Arena Naţională. La Tribuna 1 au primit locuri mai mulţi oficiali ai statului, precum Ludovic Orban, Anca Dragu, dar şi Nicuşor Dan.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, pe această temă, că decizia a fost una cât se poate de normală, întrucât era nevoie ca oficialii din administraţia statului să stea lângă oficiali ai UEFA.

În altă ordine de idei, Stoichiţă a declarat că nu e vreo diferenţă între Tribuna 1 şi Tribuna 2 de pe Arena Naţională şi a mai dat şi alte nume de glorii ale României trimise la Tribuna 2.

Era normal ca şefii de guverne sau unii oficiali din administraţie să stea la Tribuna 1, alături de reprezentaţii UEFA. Am stat şi eu acolo, dar undeva mai în dreapta, nu în centru.

Acum nu mai există diferenţe între Tribuna 1 şi Tribuna 2, sunt aceleaşi facilităţi. Alături de Hagi, Gică Popescu şi ceilalţi, au stat acolo şi Augustin, Sânmărtean, Vlad Munteanu,Ţiţi Dumitriu sau alţi angajaţi ai Federaţiei.

Federaţia se implică doar cu voluntarii pe care îi are la acest EURO, dar atât. Am fost rugat de prieteni cu nume mari din fotbal să le fac rost de bilete, dar chiar nu am putut. Chiar le cer scuze pe această cale”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit GSP.

Dorinel Munteanu a spus că a fost deranjat de faptul că nu a primit bilet la oficială, subliniind că a luat în considerare chiar să nu mai meargă la meci.

Gheorghe Hagi a afirmat la rândul său: ”N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele