Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Reacţia marelui absent al Spaniei, după eliminarea de la CE: ”Mândru de echipa noastră!”

EURO 2020 Publicat pe 7 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20280358/1/fb-sergio-ramos-1.jpg

Fundaşul Sergio Ramos, care nu a fost convocat la naţionala Spaniei pentru EURO 2020, a apreciat drept tristă şi nedreaptă eliminarea selecţionatei spaniole în semifinale, în faţa Italiei.

"Este trist şi nedrept. Nu s-a putut merge mai departe, dar aţi făcut să vibreze şi aţi emoţionat o ţară întreagă. Mândru de echipa noastră. #VamosEspana", a scris Ramos pe Twitter.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala EURO 2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli.

Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara, şi au ratat Olmo şi Morata.

În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele