Ultima oră
Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui! Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!
Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes
Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus
VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport
Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF! Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF!
Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză

Reacţia savuroasă a lui Pires, după ce a fost pentru câteva ore jucătorul lui FCSB. „Nu am ştiut nimic, pentru că nimeni din club nu vorbise cu mine”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19492581/1/pire.jpg

Romario Pires a fost unul dintre jucătorii transferaţi de FCSB pe repede înainte, pentru meciul cu Slovan Liberec. Brazilianul nu a avut drept de joc, datorită paşaportului, care nu i-a permis deplasarea.

Acesta a comentat situaţia inedită prin care a trecut.

„Nu am ştiut nimic, pentru că nimeni din club nu vorbise cu mine. Am văzut doar în presă ştirea că nu au putut să mă legitimeze din cauza paşaportului meu brazilian. Dar dacă m-aş fi dus la FCSB, aş fi ajutat cu siguranţă. Le-am dat colegilor mei care au plecat acolo mesaje înainte de meci şi i-am încurajat, îmi pare rău că nu s-au calificat, pentru că era important pentru România, pentru campionatul de aici.

N-am mai văzut în fotbal aşa situaţie, să se mobilizeze alte cluburi pentru a ajuta o singură echipă. E ceva diferit. Ar fi fost bine dacă toate echipele ar fi putut să împrumute 1-2 jucători să o ajute pe FCSB. Până la urmă este vorba de o calificare a unei echipe româneşti, aşa ar fi trebuit să se facă în cazul oricăreia.

Am văzut că suporterii din Sibiu s-au supărat, însă îi înţeleg şi pe ei. Vor să-şi vadă echipa lor bine şi e normal. Dar când vorbim despre Europa, cred că orice echipă românească trebuie ajutată. Îmi pare rău pentru eliminare, dar eu sunt concentrat la Hermannstadt, la ce am de făcut aici, avem un meci de pregătit”,a spus Romario Pires, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele