Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

Reacţie categorică a unui fotbalist de la PSG, cu privire la Super Liga Europei: ”Dacă această competiţie are loc, s-a terminat”

PSG Publicat pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20125654/1/psg-1.jpg

Ander Herrera (31 de ani) a reacţionat după vestea care a uimit fotbalul mondial, cu privire la înfiinţarea competiţiei Super Liga Europei. Fotbalistul lui PSG a precizat că un astfel de lucru nu trebuie să se întâmple, întrucât ar fi o schimbare mult prea mare şi, în plus, care nu ar fi benefică fotbalului în general.

Culmea, PSG este una dintre cele mai vehemente cluburi când vine vorba de înfiinţarea acestui turneu dedicat în exclusivitatate marilor puteri ale Europei.

M am îndrăgostit de fotbalul popular, fotbalul fanilor, cu visul de a-mi vedea clubul de suflet înfruntandu-i pe cei mai buni. Dacă această Super Ligă Europeană are loc, s-a terminat cu astfel de visuri. Iluziile fanilor echipelor care nu sunt giganţi, de a fi capabili să câştige pe teren dreptul de a participa la cele mai bune competiţii, vor fi încheiate. Îmi place fotbalul şi nu pot trece cu privirea acest lucru.

Cred într-o Ligă a Campionilor îmbunătăţită, dar nu în cea a bogaţilor care fură ceea ce a creat poporul, adică cel mai frumos sport de pe planetă”, a scris el pe Twitter. 

În plin scandal legat de proiectul independent al unei Superligi europene, UEFA a aprobat, luni, noul format al Ligii Campionilor, valabil din 2024, care prevede creşterea numărului de echipe participante de la 32 la 36, informează lequipe.fr.

UEFA nu a dat înapoi şi Comitetul executiv al forului a adoptat, luni dimineaţă, noua formulă a LC, chiar dacă doisprezece mari cluburi europene ameninţă să creeze o Superligă aproape închisă. Viitorul Ligii Campionilor se va baza pe 36 de cluburi la început (în loc de 32), împărţite în patru urne de câte nouă echipe, pentru a juca un fel de mini-campionat.

Cele patru ţări "mari" din fotbalul european (Anglia, Spania, Germania şi Italia) păstrează patru echipe calificate automat. Franţa (în prezent a cincea naţiune europeană) va avea trei locuri garantate (faţă de două), ceea ce pretindea de mult timp, în timp ce câştigătoara LC şi cea a Ligii Europa din sezonul anterior vor fi calificate automat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele