Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Reacţie fermă a organizatorilor de la Wimbledon, după amânarea turneului de la Roland Garros

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20105631/1/wimbledon.jpg

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a confirmat oficial amânarea cu o săptămână a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. În replică, organizatorii de la Wimbledon au precizat că menţin datele de disputare a competiţiei (28 iunie – 11 iulie), în ciuda reducerii sezonului pe iarbă în circuitul profesionist ATP şi WTA.

Anulat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial, turneul de la Wimbledon se va desfăşura conform planului, mai ales că situaţia privind pandemia de coronavirus se îmbunătăţeşte în Marea Britanie.

Campionii en titre de la Wimbledon sunt Simona Halep, la feminin, şi sârbul Novak Djokovic, la masculin, câştigătorii ediţiei 2019.

"Pentru a reduce impactul asupra restului calendarului, sezonul pe iarbă va fi scurtat cu o săptămână în 2021, iar turneul de la Wimbledon se va disputa la datele planificate, începând din data 28 iunie, în timp ce calificările vor avea loc începând din 21 iunie", au precizat organizatorii britanici.

Aceştia au subliniat că decizia responsabililor de la Roland Garros de amânare cu o săptămână a turneului parizian "a fost discutată cu Board-ul Grand Slam şi, ţinând cont de circumstanţele excepţionale, este susţinută în totalitate de Australian Open, Wimbledon şi US Open".

Oficialii turneului de la Wimbledon au subliniat, totodată, că "sezonul pe iarbă dintre Roland Garros şi Wimbledon va reveni la trei săptămâni începând din 2022".

La Roland Garros, meciurile de pe tabloul principal se vor desfăşura între 30 mai şi 13 iunie, după calificările care vor avea loc între 24 şi 28 mai.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20105631/2/roland-garros-ftr-1rxxkarmcu3da1gry4erm6jmxs.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele