Ultima oră
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

Reacţie fermă a organizatorilor de la Wimbledon, după amânarea turneului de la Roland Garros

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 14:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20105631/1/wimbledon.jpg

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a confirmat oficial amânarea cu o săptămână a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. În replică, organizatorii de la Wimbledon au precizat că menţin datele de disputare a competiţiei (28 iunie – 11 iulie), în ciuda reducerii sezonului pe iarbă în circuitul profesionist ATP şi WTA.

Anulat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial, turneul de la Wimbledon se va desfăşura conform planului, mai ales că situaţia privind pandemia de coronavirus se îmbunătăţeşte în Marea Britanie.

Campionii en titre de la Wimbledon sunt Simona Halep, la feminin, şi sârbul Novak Djokovic, la masculin, câştigătorii ediţiei 2019.

"Pentru a reduce impactul asupra restului calendarului, sezonul pe iarbă va fi scurtat cu o săptămână în 2021, iar turneul de la Wimbledon se va disputa la datele planificate, începând din data 28 iunie, în timp ce calificările vor avea loc începând din 21 iunie", au precizat organizatorii britanici.

Aceştia au subliniat că decizia responsabililor de la Roland Garros de amânare cu o săptămână a turneului parizian "a fost discutată cu Board-ul Grand Slam şi, ţinând cont de circumstanţele excepţionale, este susţinută în totalitate de Australian Open, Wimbledon şi US Open".

Oficialii turneului de la Wimbledon au subliniat, totodată, că "sezonul pe iarbă dintre Roland Garros şi Wimbledon va reveni la trei săptămâni începând din 2022".

La Roland Garros, meciurile de pe tabloul principal se vor desfăşura între 30 mai şi 13 iunie, după calificările care vor avea loc între 24 şi 28 mai.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20105631/2/roland-garros-ftr-1rxxkarmcu3da1gry4erm6jmxs.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele