Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Reacţie fermă din partea celor de la Poli Iaşi, după amânarea meciului cu Viitorul. ”Parcă ne poartă ghinion malul mării”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20002805/1/ceata.png

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 69 din cauza ceţii dense, se va relua marţi, de la ora 16:00, live pe Look Sport!

După o oră în care cele două echipe au stat la vestiare în aşteptarea unui verdict, arbitrul Andrei Chivulete le-a rechemat pe gazon, unde le-a transmis celor doi jucători că aceste condiţii meteo nu pot permite desfăşurarea meciului. Astfel, duelul se va relua marţi, de la ora 16:00, când se vor juca ultimele 21 de minute.

Preşedintele celor de la Poli Iaşi a declarat că este o situaţie normală pentru această perioadă a anului şi a făcut o analogie cu deplasarea din sezonul trecut de la Ovidiu, exact în momentul în care s-a declanşat starea de urgenţă.

”Totuşi suntem în luna februarie, poate că este de înţeles. Parcă ne poartă ghinion malul mării, pentru că şi campionatul când s-a întrerupt din cauza pandemiei noi eram aici de vreo două seri, pregătiţi de meci” a declarat oficialul moldovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele