Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Reacţie fermă după acuzele dure ale lui Horaţiu Moldovan: ”A venit la mine în birou, plângând că-l teroriza Emilian Dolha, l-am lăsat să plece”

Rapid Publicat pe 3 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20416167/1/dinamo-bucuresti-cfr-cluj-1-0-liga-1-2-05-2009.jpg

Horaţiu Moldovan i-a criticat pe fanii echipei Sepsi, după partida jucată de Rapid la Sfântu Gheorge şi terminată la egalitate, 2-2, pentru faptul că l-au înjurat. Pe lângă acest aspect, portarul a făcut anumite dezvăluiri din perioada petrecută la Sepsi, anume că era discriminat pentru faptul că este român.

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, i-a dat replica lui Moldovan, precizând că altfel au stat lucrurile în perioada în care acesta era la Sfântu Gheorghe. Că portarul era ”terorizat” de antrenorul cu portarii Emilian Dolha şi că venea plângând în biroul său.

Vorbeşte prostii! Asta se întâmplă poate din cauza tinereţii. Poate e normal. Are 2-3 meciuri în Liga 1 şi încă nu ştie că portarii adverşi sunt huiduiţi atunci când trag de timp. Dar de aici şi până la a acuza de xenofobie e mult! Până la urmă, dacă chiar vrea să ştie, lumea din Sf. Gheorghe nici nu-l cunoaşte. Nu ar avea cum pentru că nici n-a jucat pe aici.

Ar trebui să fie mai sincer, mai ales că, atunci când a venit la mine în birou, plângând că-l teroriza Emilian Dolha, l-am lăsat să plece. Nu-l teroriza nimeni, probabil că nu a făcut faţă antrenamentelor. Sunt dezamăgit să-l vedem cu astfel de declaraţii, mai ales că a primit înţelegere din partea noastră.

Întrebaţi toţi românii de la Sepsi cum sunt trataţi în Sf. Gheorghe. Să ne lase domnul Horaţiu! L-aş ruga să fie mai atent cu ce declară. Nu cred că a existat vreun român care să fi avut probleme la Sf. Gheorghe. Dar probabil e mai uşor să ascunzi mizeria sub preş. Când nu îşi iese nimic cauţi tot felul de motive", a spus Attila Hadnagy pentru GSP.

Reacţia lui Moldovan, la finalul partidei Sepsi - Rapid 2-2 

Sepsi şi Rapid au terminat la egalitate, 2-2, meciul din etapa a 11-a din Casa Liga 1 2021/2022. Giuleştenii au condus cu 2-0 încă din minutul 9, oaspeţii au revenit până la pauză şi au avut superioritate numerică în ultima jumătate de oră, când Alami a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colţescu. A fost al şaselea rezultat consecutiv de egalitate al lui Sepsi!

Portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan a declarat la finalul partidei că fanii l-au înjurat tot meciul, deşi a îmbrăcat în trecut tricoul covăsnenilor.

E un rezultat echitabil. Orice adversar are o şansă. Suntem o echipă mare şi toţi se mobilizează mai bine cu noi. Toată lumea ne ia în calcul după primele rezultate. Suntem aici, o să ne revenim! Nu cred că e o pasă proastă. Echipele mici se apără cu noi, dar nu şi astăzi pentru că Sepsi a şi atacat.

Fanii m-au taxat tot meciul, dar aşa e aici. Nu le convine nimic! Când eram aici nu le convenea că sunt român. Sunt 100% sigur! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”, a explicat portarul giuleştenilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele