Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Reacţie orgolioasă din tabăra UTA-ei după victoria cu Botoşani: ”Am arătat că suntem o echipă mare!”

UTA Arad Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19571306/1/cip-6139.jpg

Neluţ Roşu, mijlocaşul UTA-ei, a avut o tresărire de orgoliu după ce ”Bătrâna Doamnă” s-a impus, scor 2-3, în deplasarea de pe terenul Botoşaniului iar nou-promovata a avut o evoluţie solidă în faţa echipei care a terminat pe locul 4 ediţia precedentă din Casa Liga 1.

”Am venit aici ca să câştigăm. Am arătat că suntem o echipă mare, nu mică aşa cum spun unii. UTA are tradiţie, are jucători buni.”, a reacţionat mijlocaşul UTA-ei, Neluţ Roşu, la finalul victoriei cu Botoşani.

Întrebat dacă antrenorul Laszlo Balint a fost supărat pentru evoluţia la pauză a elevilor săi, Neluţ Roşu a explicat cum au stat lucrurile: ”Nu era supărat, era normal să ne atragă atenţia cu unele lucruri. Cred că după marcarea primului gol am intrat într-o degringoladă. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim montaţi de la pauză. Ne pare rău că, în această perioadă, nu am reuşit să avem suporterii alături de noi. Le dedicăm victoria.”

Formaţia FC Botoşani a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua din Casa Liga I.

Au marcat Keyta 27’ (penalti) şi Florescu 33’ (penalti) pentru gazde, respectiv Morar 4’, 72’ şi Erico 48’ pentru oaspeţi.

În minutul 48, după golul de 2-2, tehnicianul gazdelor, Marius Croitoru, a fost eliminat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele