Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Reacţie plină de fair-play din partea lui Alexandu Pelici, faţă de echipa pe care a învins-o. ”Bravo lor, că au reuşit să treacă peste toate problemele”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20568061/1/pel.jpg

CS Mioveni a obţinut o victorie fără probleme, în faţa codaşei Academica Clinceni, scor 3-1. Ilfovenii sunt măcinaţi de probleme de ordin financiar, iar lotul este atât de subţire, încât antrenorul John Ene nu a putut umple foaia de joc cu fotbalişti de rezervă.

În urma acestui succes, formaţia lui Alexandru Pelici a urcat pe locul 11 în Casa Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Clinceniul rămâne ”lanterna roşie”, cu doar 11 puncte, iar dacă lucrurile vor rămâne la fel ca şi acum, şansele de salvare de la retrogradare par minime.

La finalul partidei, Pelici a ţinut să îi felicite pe cei de la Clinceni pentru modul în care s-au dăruit, fiind impresionat de modul în care jucătorii adverşi au reuşit să se mobilizeze.

”Era un joc important. Exact asta spuneam înaintea meciului. Nu ne interesa spectacolul, nu ne interesa să marcăm multe goluri. Era un joc dificil pentru că nu ştiam sistemul, cine va intra în teren. Sunt foarte importante punctele pentru noi, presiunea era la noi.

Jucătorii lor nu aveau ce pierde, mai ales în condiţiile în care au venit să joace. Bravo lor că au reuşit să treacă peste toate problemele şi să se conecteze la joc. Ne dorim să rămânem în Liga 1, dar ne dorim ca şi celelalte contracandidate să aibă condiţii bune de performanţă şi să reuşim să câştigăm împotriva echipelor care îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Cea mai mare greşeală ar fi fost să îi subestimăm. Am marcat de două ori şi totul părea că decurge conform planului şi apoi a venit acel gol din nimic. Pericolul pentru noi a fost Velios.

Suntem în grafic, chiar avem speranţe că ne putem atinge obiectivul. Mai sunt multe jocuri, 24 de puncte. Ne dorim să facem cât mai multe puncte”,
a spus Pelici, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele