Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Reacţiile lui Bottas şi Hamilton, după calificările din cadrul MP al Austriei

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19411493/1/bot.jpg

Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei, duminică, în Marele Premiu al Austriei, prima etapă a sezonului de Formula 1, afectat puternic de pandemia de coronavirus.

"M-am simţit foarte bine, mi-a fost puţin dor de acest sentiment de după calificări, tremurături, ceva special când îţi forţezi maşina până la limită. Un rezultat bun astăzi, dar contează ce va fi mâine. Echipa a făcut treabă bună, impresionantă", a declarat pilotul finlandez, după ce a obţinut pole-ul.

Mercedes va pleca la Spielberg cu ambii piloţii în prima grilă. Marele favorit al acestui sezon şi campionul en-titre, Lewis Hamilton, clasat pe locul secund, a declarat:

"A făcut o treabă minunată Valtteri. E un start perfect de sezon şi sunt fericit. Cred că a arătat an de am că noi continuăm să fim cea mai bună echipă.

Cred că asta e pentru că suntem deschişi, facem totul a timp, iar băieţii cu care lucrez nu se opresc până când nu reconosc că e ceva greşit în anumite momente şi mereu continuăm să învăţăm unul de la altul. Ne împingem mereu limitele.

Nu e niciun fel de politică în echipă, ci doar suntem unitati şi ne stimulăm reciproc".

Top 10 al grilei de start este completat de Lewis Hamilton (Mercedes), Max Verstappen (Red Bull Racing), Lando Norris (McLaren), Alexander Albon (Red Bull Racing), Sergio Perez (Racing Point), Charles Leclerc (Ferrari), Carlos Sainz (McLaren), Lance Stroll (Racing Point) şi Daniel Ricciardo (Renault).

 
Campionatul Mondial de Formula 1 ar fi trebuit să înceapă la 15 martie, în Australia, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 16 curse din acest an au fost amânate sau anulate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele