Ultima oră
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura
E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen

Reacţiile lui Daniel Opriţa şi Claudiu Niculescu după CSA Steaua - Concordia Chiajna 0-0

Liga II Publicat de Emanoil Ursache pe 29 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20448036/1/oprita.jpg

Antrenorii Daniel Opriţa şi Claudiu Niculescu au reacţionat după remiza albă dintre echipele lor, CSA Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, în Liga 2.

Opriţa a încercat să înlăture presiunea de pe umerii elevilor săi, amintind că aceştia nu au ca obiectiv să promoveze în Casa Liga 1. CSA Steaua nu are oricum dreptul de a evolua în primul eşalon, deoarece reglementările UEFA interzic ca echipele cu acţionariat majoritar de stat să joace în campionatele profesioniste.

”Chiajna, echipă cu un lot bun, o bancă bună. Ne-au surprins, nu ne-au lăsat să pasăm, au făcut pressing. Am încercat să ne facem jocul, un meci echilibrat, putea să câştige fiecare echipă. 

Nu ştiu dacă era meritată victoria, poate acest 0-0 este echitabil. Suntem o nou-promovată, n-avem obiectiv promovarea, nu ştiu de unde atâta presiune. Încercăm să facem cât mai mult, să intrăm în play-off.”, a declarat Daniel Opriţa, antrenorul celor de la CSA Steaua, la finalul meciului cu Concordia Chiajna.

Claudiu Niculescu, la rândul său, şi-a amintit cu nostalgie de vremurile în care juca pe Ghencea, în tricoul marii rivale a Stelei, Dinamo.

”A fost primul nostru meci contra unei echipe de play-off. Ne-am descurcat bine. Din păcate, n-am plecat cu 3 puncte. 

Cred că Ghencea e cel mai frumos stadion din ţară în acest moment, cu un gazon excepţional. Noi n-am avut posibilitatea să jucăm pe astfel de arene. Am prins 2 sau 3 derby-uri aici, Dinamo - Steaua, când terenul era plin de apă, noroi.”, a spus şi Claudiu Niculescu, tehnicanul Concordiei.

CSA Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Concordia Chiajna, în etapa a 12-a a Ligii a II-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele