Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

”Real confirmă oferta de 160 de milioane de euro pentru Mbappe”. Ultimele informaţii din Spania

Real Madrid Publicat pe 25 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20372437/2/mbappe-psg.jpg

Clubul Real Madrid i-a făcut marţi seară o ofertă de 160 de milioane de euro grupării Paris Saint-Germain pentru Kylian Mbappe. Deocamdată, clubul PSG rămâne inflexibil, informează TalkSport şi El Chiringuito.

Real Madrid confirmă că i-a făcut o ofertă clubului PSG pentru Mbappe de 160 de milioane de euro şi că a solicitat să poată discuta cu jucătorul sau cu reprezentanţii acestuia”, a precizat El Chiringuito. Mbappe are contract cu PSG până în iunie 2022.

Până să-l ia pe Mbappe, Real Madrid a anunţat, marţi, prelungirea contractului mijlocaşului uruguayan Federico Valverde până în 2027. Precedentul contract al lui Valverde era valabil până în 2025. În sezonul trecut el a ratat 19 meciuri din cauza accidentărilor şi după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Levante, în etapa a II-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

După acest semieşec, Real a ratat posibilitatea de a urca pe locul 1 în clasament. Lider este Atletico Madrid, cu şase puncte, echipă urmată de Real Madrid, Barcelona, Mallorca şi Valencia, cu câte patru puncte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele